De thuis-uit-eten gerechten worden door onze chefs vers bereid en mooi gepresenteerd op nette bordjes. Bij de hoofd gerechten vind je de laatste instructies hoe deze te verwarmen zodat je daarna heerlijk kan genieten van Laurentz thuis-uit-eten.

Prijs

Starters

5


10







 5










10,5




10,5




10



11



9











16,5



17,5




16,5



15



18,5




18,5







5



5



5






12,5

Plukbroodje citroen zeezout met truffelmayonaise en kruidenboter.     


Dungesneden hammetjes, fuet, manchego, versgebrande noten en olijven. 





De soepen nog even verwarmen in de pan of magnetron. 


Kies uit onze huisgemaakte dagsoepen. Zie bestelpagina (Resengo).







De voorgerechten zijn kant en klaar en mooi opgemaakt. 

Het heeft geen voorbereiding nodig.


Gin zalm

In Blueberry Gin gemarineerde zalm met zoetzure komkommer, pickled onions en mierikswortelmayonaise.


Gerookte runderribeye  

Dun gesneden ribeye met Old Heemskerk, vers gebrande noten, pickled onions en truffelmayonaise.


Steak Tartare  

Met gepofte sjalotmayonaise, cornichons en gepocheerd ei.   


Sashimi van tonijn          

Geroosterd, met zoetzure komkommer, sesammayonaise , noricrumble en chilidip.


Burrata                                 

Romige mozzarellakaas met granaatappel, sticky abrikozen, vers gebrande noten en kruidenvinaigrette. 






Deze gerechten zijn afmaakklaar. U hoeft het thuis alleen even te verwarmen en mooi op te maken op een verwarmd bord. Er worden duidelijke instructies bij geleverd.


Oosterse buikspek                                       

Zacht gegaarde buikspek met udon noedels en crispy groenten.


Sticky Ribs                                           

Gelakt met zoet-pittige honing. Met koolsalade, bbqsaus, knoflooksaus en 

gekruide ovenaardappeltjes.


Gamba’s al Ajillo                                       

Pappardellepasta met gamba’s, knoflook, courgette, tomaat, bosui en rode peper.


Taco’s met pulled Jackfruit         

Gegratineerd met cheddar, met koolsalade en chipotle-dip.


Zeebaarsfilet         

Op de huid gebakken met groene groente, oven aardappeltjes en huisgemaakte ravigottesaus.


Zacht gegaarde Kalfssukade        

In eigen jus afgemaakt met rode wijn. Met een voorjaars bonne femme. Bestaande uit; groene asperges, tuinerwten, akker champignons, sjalotjes, chorizo en aardappelblokjes.





Cheesecake crème brûlée  

Met koekjescrumble en rood fruit.


Fudge brownie                                     

Met koekjescrumble en gehakte chocola.


Tartelette van appel                                     

Met frisse vanille creme en crumble.





Fles huiswijn Merlot, Sauvignon Blanc, Chardonnay.                                          

Soepen

Voorgerechten        

Hoofdgerechten       

Desserts        

Wijnen        

Heb je een keuze kunnen maken?

Bestel dan eenvoudig via Resengo, kies de gerechten, 

het gewenste afhaal- / bezorgtijdstip en betaal via iDeal. 




Het team van Laurentz staat voor je klaar!