De thuis-uit-eten gerechten worden door onze chefs vers bereid en mooi gepresenteerd op nette bordjes. Bij de hoofd gerechten vind je de laatste instructies hoe deze te verwarmen zodat je daarna heerlijk kan genieten van Laurentz thuis-uit-eten.

5


10







 4,5


5,5








10




10



9



10



8










18,5




16,5




17,5




16,5



16,5




15







4,5



4,5






12,5

Prijs

Wijnen        

Plukbroodje met citroen en zeezout, truffelmayonaise en kruidenboter 2 personen     


Dungesneden Spaanse hammetjes, manchego, vers gebrande noten en olijven 





De soepen nog even verwarmen in de pan of magnetron 


Romige Zaanse mosterdsoep met (of zonder) krokant gebakken spekjes


Winterse uiensoep met stoofvlees





De voorgerechten zijn kant en klaar en mooi opgemaakt. 

Het heeft geen voorbereiding nodig.


Gin zalm

In gin gemarineerde zalmfilet met rode bietenmayonaise, zoetzure komkommer 

en pickled onion op frisse salade


Gerookte runderribeye  

Op frisse salade met truffelmayonaise, Old Heemskerk en geroosterde nootjes


Steak Tartare  

Van bavette, met truffelmayonaise, gepocheerd ei en een crostini van desembrood    


Sashimi van tonijn          

Geroosterd, met zoetzure komkommer, sesammayonaise , noricrumble en chilidip


Burrata                                 

Op frisse salade met gemarineerde gekleurde tomaatjes, nootjes, vijgensalsa en 

balsamico-vijgenstroop





Deze gerechten zijn afmaakklaar. U hoeft het thuis alleen even te verwarmen en mooi op te maken op een verwarmd bord. Er worden duidelijke instructies bij geleverd.


Hertensukade                                           

Zacht gegaard op hete bliksem met een kruidige paddenstoelenjus en 

krokant gebakken spekjes


Boeuf Bourguignon                                       

Gestoofd rundvlees met champignons, zilveruitjes, gele wortel, groene boontjes en peterselie-roomboterkrieltjes


Sticky Ribs                                           

Gelakt met zoet-pittige honing. Met koolsalade, bbqsaus, knoflooksaus en 

gekruide ovenaardappeltjes


Gamba’s al Ajillo                                       

Pappardellepasta met gamba’s, knoflook, courgette, tomaat, bosui en rode peper


Kabeljauw met pompoenrisotto                              

Kabeljauwfilet met pompoenrisotto



Tajine        

Verse seizoensgroenten bereid in de Tajine met kikkererwten, zoete aardappel, raselhanoutkruiden en tzaziki





Cheesecake crème brûlée  

Met koekjescrumble en rood fruit


Fudge brownie                                     

Met koekjescrumble en gehakte chocola





Fles huiswijn Merlot, Sauvignon Blanc, Chardonnay                                          

Soepen

Voorgerechten        

Hoofdgerechten       

Desserts        

Heb je een keuze kunnen maken?

Bestel dan eenvoudig via Resengo, kies de gerechten, 

het gewenste afhaaltijdstip en betaal via iDeal. 




Het team van Laurentz staat voor je klaar!