De thuis-uit-eten gerechten worden door onze chefs vers bereid en mooi gepresenteerd op nette bordjes. Bij de hoofd gerechten vind je de laatste instructies hoe deze te verwarmen zodat je daarna heerlijk kan genieten van Laurentz thuis-uit-eten.

5


10







 5



5









10,5




10,5



10



11



9










16,5



17,5




16,5



15



18,5




18,5







5



5



5






12,5

Prijs

Wijnen        

Starters

Plukbroodje citroen zeezout met truffelmayonaise en kruidenboter.     


Dungesneden hammetjes, fuet, manchego, versgebrande noten en olijven. 





De soepen nog even verwarmen in de pan of magnetron. 


Rode biet soep met zoete aardappel, crème van mierikswortel en geitenkaas.

Afgemaakt met geroosterde pompoenpitten.


Mexicaanse tortilla soep met kip, tomaat en koriander.

Afgemaakt met tortilla crunch.





De voorgerechten zijn kant en klaar en mooi opgemaakt. 

Het heeft geen voorbereiding nodig.


Gin zalm

In gin gemarineerde zalmfilet met rode bietenmayonaise, zoetzure komkommer 

en pickled onion op frisse salade.


Gerookte runderribeye  

Op frisse salade met truffelmayonaise, Old Heemskerk en geroosterde nootjes.


Steak Tartare  

Van bavette, met truffelmayonaise, gepocheerd ei en een crostini van desembrood.    


Sashimi van tonijn          

Geroosterd, met zoetzure komkommer, sesammayonaise , noricrumble en chilidip.


Burrata                                 

Op frisse salade met gemarineerde gekleurde tomaatjes, nootjes, vijgensalsa en 

balsamico-vijgenstroop.





Deze gerechten zijn afmaakklaar. U hoeft het thuis alleen even te verwarmen en mooi op te maken op een verwarmd bord. Er worden duidelijke instructies bij geleverd.


Oosterse buikspek                                       

Zacht gegaarde buikspek met udon noedels en crispy groenten.


Sticky Ribs                                           

Gelakt met zoet-pittige honing. Met koolsalade, bbqsaus, knoflooksaus en 

gekruide ovenaardappeltjes.


Gamba’s al Ajillo                                       

Pappardellepasta met gamba’s, knoflook, courgette, tomaat, bosui en rode peper.


Taco’s met pulled Jackfruit         

Gegratineerd met cheddar, met koolsalade en chipotle-dip.


Zeebaarsfilet         

Op de huid gebakken met groene groente, oven aardappeltjes en huisgemaakte ravigottesaus.


Zacht gegaarde Kalfssukade        

In eigen jus afgemaakt met rode wijn. Met een voorjaars bonne femme. Bestaande uit; groene asperges, tuinerwten, akker champignons, sjalotjes, chorizo en aardappelblokjes.





Cheesecake crème brûlée  

Met koekjescrumble en rood fruit.


Fudge brownie                                     

Met koekjescrumble en gehakte chocola.


Tartelette van appel                                     

Met frisse vanille creme en crumble.





Fles huiswijn Merlot, Sauvignon Blanc, Chardonnay.                                          

Soepen

Voorgerechten        

Hoofdgerechten       

Desserts        

Heb je een keuze kunnen maken?

Bestel dan eenvoudig via Resengo, kies de gerechten, 

het gewenste afhaal- / bezorgtijdstip en betaal via iDeal. 




Het team van Laurentz staat voor je klaar!