De thuis-uit-eten gerechten worden door onze chefs vers bereid en mooi gepresenteerd op nette bordjes. Bij de hoofdgerechten vind je de laatste instructies hoe deze te verwarmen zodat je daarna heerlijk kan genieten van Laurentz thuis-uit-eten.

10


6







 5










10,5




10,5




10,5




11,5



10




12












19,5



17,5



18,5




18,5




19,5







5



5




5







12,5

Prijs

Om mee te beginnen:

Charcuterie, dungesneden hammetjes, fuet, vers gebrande noten en olijven 


Plukbroodje met truffelmayonaise en rucola-aioli





De soepen nog even verwarmen in de pan of magnetron. 


Kies uit onze huisgemaakte dagsoepen. Zie bestelpagina (Resengo).







De voorgerechten zijn kant en klaar en mooi opgemaakt. 

Het heeft geen voorbereiding nodig.


Gin zalm

In Blueberry en Gin gemarineerde zalm met zoetzure komkommer, pickled onions en mierikswortelmayonaise.


Gerookte runderribeye  

Op frisse salade met truffelmayonaise, pickled onion, Old Heemskerk en gebrande nootjes.


Steak Tartare  

Van bavette, met gepofte sjalottenmayonaise, cornichons, en een crostini van desembrood.   


Sashimi van tonijn          

Geroosterd, met zoetzure komkommer, sesammayonaise, noricrunch en ponzu-chilidip.


Burrata                                 

Romige mozzarellakaas met romesco-saus, gegrilde pompoen, vers gebrande noten een crostini van desembrood. 


Rouleaux van eend                                 

Rouleaux van eendenrollade, gekonfijte eendenbout en eendenlever met veenbessenchutney. 







Deze gerechten zijn afmaakklaar. U hoeft het thuis alleen even te verwarmen en mooi op te maken op een verwarmd bord. Er worden duidelijke instructies bij geleverd.


Mediterraanse visstoof met gamba's                                       

Met klassieke risotto en Parmezaanse kaas.


Aardappel-tartelette met pompoen                                          

Gegratineerd met brie de Meaux en truffelroomsaus (Vega)


Gekonfijte eendenbout                                       

Met een jus van eekhoorntjesbrood en een garnituur van gebakken aardappelblokjes, spekjes, pastinaak en ui.


Sticky Ribs         

Malse spare-ribs afgelakt met zoet-pittige honinglak, met koolsla, bbqsaus, knoflooksaus en ovenaardappeltjes.


Wildstoof         

Met geweckte rode kool en een stamppot van bospaddestoelen en rucola.






Tartelette van appel  

Taartje met gemarineerde appel, kaneelmascarpone en crumble.


Winterse bosvruchten                                     

Bombe van bosvruchten en witte chocolade met verschillende structuren 

van rood fruit.


Cheesecake crème brûlée

Met koekjescrumble en rood fruit.






Fles huiswijn Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Verdejo.


Soepen

Voorgerechten        

Hoofdgerechten       

Desserts        

Wijnen        

Heb je een keuze kunnen maken?

Bestel dan eenvoudig via Resengo, kies de gerechten, 

het gewenste afhaal- / bezorgtijdstip en betaal via iDeal. 




Het team van Laurentz staat voor je klaar!